آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۱۳۵۸

فینال لیگ برتر والیبال | شهداب یزد ۳-۰ پیکان؛ پیروزی مقتدرانه شهداب در بازی اول

تیم مقاومت شهداب یزد در نخستین مسابقه فینال لیگ برتر مردان سال ۱۴۰۰ موفق به شکست پیکان پرافتخارترین تیم این رقابت‌ها شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم پیکان که در دو مرحله یک چهارم نهایی و نیمه‌نهایی حریفان خود را در دو مسابقه متوالی شکست داده بود و بدون شکست راهی دیدار نهایی شده بود، در ست سوم این دیدار نیز ۳۰ بر ۲۸ مغلوب مقاومت شد تا نخستین شکست خود در مرحله پلی‌آف را تجربه کند.

بدین ترتیب تیم مقاومت شهداب یزد در نخستین گام فینال لیگ برتر سال ۱۴۰۰ به پیروزی دست یافت تا برای بالای سر بردن جام سی‌وپنجم تنها به یک برد دیگر نیاز داشته باشد.

نادر انصاری و حمید حق‌بین ناظران فنی و داوری این مسابقه بودند که به مدت ۱۱۸ دقیقه طول کشید.

کیوان عابدزاده، میثم پارسه و قادر صادقی نیز به ترتیب به عنوان داور اول، داور دوم و داور ویدئوچک، قضاوت این دیدار را برعهده داشتند.

سیدرضا صالحی‌امیری رئیس کمیته ملی المپیک میهمان ویژه این دیدار بود. عبدالحمید احمدی مشاور وزیر ورزش و جوانان نیز از دیگر تماشاگران دیدار نخست فینال لیگ برتر مردان بود.

دیدار دوم فینال روز دوشنبه ۲۳ اسفند برگزار خواهد شد و در صورت نیاز به مسابقه سوم، دو تیم روز چهارشنبه ۲۵ اسفند به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

تیم والیبال پیکان تهران با ۱۹ مدال از جمله ۱۲ مقام قهرمانی، پرافتخارترین تیم لیگ برتر مردان است و در طرف مقابل مقاومت شهداب یزد برای نخستین بار حضور در فینال را تجربه می‌کند.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار